Testimonials

“Ud af 5 stjerner, ville jeg give Carsten…10!“

Jeg er meget taknemlig over at være under Carstens vinger i rejsen mod mine mål. Flere er allerede opnået, men jeg kunne ikke have gjort det uden hans støtte. Han er seriøs og dedikeret, og jeg får altid et kvalificeret svar, når jeg rækker ud. Jeg giver Carsten mine allerbedste anbefalinger.”

Lotte

“Jeg glæder mig hver dag til vores sparring.“

Kære Carsten
Jeg vil gerne sige dig tak, for det fantastiske menneske du er og for det du kan og gør for mig.
Den måde du coacher og vejleder mig betyder, at jeg trygt tør gå videre i min udvikling step by step.
Når jeg ser på dig og lytter til dig, så ved jeg, at jeg er på rette vej og at jeg nok skal nå mit mål, som jeg valgte som umuligt fra start, men jeg mærker, at der sker noget godt/fantastisk hver eneste dag.
Det er et genialt program du coacher og vejleder i og jeg tør trygt anbefale dig og programmet til mennesker, jeg møder på min vej, som også har brug for støtte til at se deres eget potentiale og leve det.

Jeg glæder mig hver dag til vores sparring.

Margot

10/10

Carsten har været en del af min rejse i at skabe det liv som jeg gerne vil have. Han har presset mig på en
god og kærlig måde og hjulpet mig til at reflekterer over mine valg af tanker. Vigtigst af alt har Carsten lært
mig at slippe tanken om hvordan jeg skal få tingene til at ske.

Carsten får de varmeste anbefalinger fra mig.
10/10

“Af hjertet tak“

Kære Carsten

Tusind tak for et mega godt forløb, hvor du virkelig har holdt hånden under mig hele vejen. Det har været en kæmpe tryghed og støtte at vide, at uanset hvad jeg satte af mål eller hvor udfordret jeg var med materialet, så var du der 110% og troede på mig hele vejen. Jeg har rykket mig super meget på de her 4 måneder på alle planer og ved at det her er katalysatoren til et sted jeg slet ikke kan forestille mig endnu, for jeg er allerede kommet langt.

Jeg kan varmt anbefale Carsten til alle der ønsker at arbejde med sig selv og få ændret deres tanker om, hvad der er muligt i deres liv.

Af hjertet tak

Tania Nielsen

“Lige fra første minut, jeg talte med Carsten, følte jeg mig i trygge hænder.“

Lige fra første minut, jeg talte med Carsten, følte jeg mig i trygge hænder. Med sin empati og høje faglighed har han på kort tid rykket min personlige udvikling til et niveau, jeg ikke har turdet drømme om. Uden vores samtale ville jeg ikke være på den fantastiske rejse, jeg er på i dag.

Dina

“Du kommer ud på den anden side så meget stærkere”

Jeg har kendt Carsten i 10 år via mit arbejde. Da jeg mødte Carsten, var jeg usikker og havde ikke troen på mig selv. Jeg var for ca. 4 år siden i gennem en hård skilsmisse, og Carsten havde en stor indflydelse på, at jeg ikke gik helt ned med flaget. Han har lært mig at være stærk og at tro på mig selv. Jeg har brugt hans erfaring mange gange til spørgsmål – hvad, hvorfor, hvordan.

En sætning, han tit har sagt til mig, er: “Du kommer ud på den anden side så meget stærkere”.

Tina

“Jeg kan varmt anbefale Carsten Høiberg til alle, der ønsker at arbejde med sig selv.“

Det var med et åbent sind, jeg mødte Carsten Høiberg. Han gav mig nogle nye vinkler på mit liv, alt sammen i en tillidsvækkende atmosfære. Carsten har en ligefrem måde at være på, der gør det nemt at tale om vigtige emner, og han gav mig plads til at være den, jeg er. Jeg kan varmt anbefale Carsten Høiberg til alle, der ønsker at arbejde med sig selv.

Anita

“Carsten er ambitiøs, ærlig, dedikeret, livsklog og empatisk, og han har begge ben solidt plantet på jorden.“

Jeg har kendt Carsten i et par år nu. I starten rejste vi samme vej, men hurtigt fandt han ud af, at han ville meget mere. Og hold da helt op, hvor har han accelereret. Carsten er ambitiøs, ærlig, dedikeret, livsklog og empatisk, og han har begge ben solidt plantet på jorden. Carsten signalerer tryghed, og det er altid rart at være i hans selskab. Jeg glæder mig til at følge ham på hans vej.

Lone

“Der er sket rigtig meget med mig selv og mine omgivelser”

Jeg har på nuværende tidspunkt, haft Carsten som mentor /coach i ca.
2mdr. Det er jeg super glad for.
Der er sket rigtig meget med mig selv og mine omgivelser. Der er ting i mit liv der ikke var godt for mig, jeg har sluppet og nye gode ting er kommet ind. Det glæder jeg mig over hver eneste dag, tak for det.
Carsten er en meget ærlig og åben person og er god til at skubbe grænser og hjælpe med at sætte tingene i
system.
Carsten er super dygtig både spirituelt, men også – hvis man kan sige det sådan – ved jeg ikke rigtigt, ikke spirituelt.
Jeg er taknemmelig for at have mødt Carsten Høiberg.

Annette Lambæk