Executive coaching: Udforsk dit indre landskab som leder – og menneske

Executive coaching er en unik tilgang til personlig og professionel udvikling, der fokuserer på at styrke ledere og ledelsesteam. Hos Carsten Høiberg Vision går jeg dybt og adresserer ikke kun de ydre aspekter af lederskab, men også det indre landskab. Vi arbejder med dit indre, dit selvværd som leder, og de mønstre, der kan holde dig tilbage fra at nå dit fulde potentiale. Carsten Høiberg Vision dækker hele landet, lige fra København, Odense til Aalborg.

Med lasercoaching hjælper jeg med at skabe konkrete forandringer, der ikke kun gavner dig som individ, men også din virksomhed som helhed. Ved at møde dig, hvor du er – gerne i et personligt møde – kan vi sammen lægge en plan, der vil skubbe dig mod et mere tilfredsstillende og effektivt arbejdsliv. Min tilgang til coaching bygger på en skræddersyet formel, der formes efter det enkelte individ. Jeg kigger ikke på din arbejdstitel, men på dig som menneske.

Skab varige forandringer – privat og på arbejdet

executive coaching

Executive coaching går langt ud over traditionel ledelsesrådgivning. Det er en dybdegående og nærværende proces, der fokuserer på den personlige udvikling af lederen. Ved at dykke ned i din person og arbejde med konkrete handlingsmønstre og overbevisninger, vil du opleve en transformation, der ikke kun berører den professionelle arena, men også vedrører dit personlige liv. Gennem coaching kan du investere i dig selv på en ny måde.

Vi vil være i stand til at identificere dine styrker og svagheder, så du kan styrke din ledelse af dit team. Du vil herigennem lære at forstå dig selv og skabe aktive forandringer, som skaber en forøget klarhed, selvværd og tillid i henhold til dine evner og beslutninger. Denne personlige vækst betyder for mange en større effektivitet og tilfredsstillelse – privat som i arbejdslivet.

null

Ledelsescoaching

erhvervscoaching

Medarbejder coaching

null

Gratis uforpligtende samtale

Få en gratis afklarende samtale

Lad os tage en uforpligtende samtale

Er du klar til at tage dit lederskab til næste niveau?

Kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale om min tilgang til executive coaching. Lad os sammen skabe en plan, der gavner dig og din organisation.
Jeg har kontor i Holbæk, men dækker Danmark, lige fra Aalborg, Aarhus til Odense og København.

Med mig som coach er det muligt at kombinere flere coachingforløb, alt afhængigt af jeres behov og ønsker som virksomhed. Jeg tilbyder blandt andet medarbejdercoaching og ledelsescoaching.

Jeg ser frem til at være din partner på din rejse mod et stærkere og mere tilfredsstillende arbejdsliv.